KING DONER AMSTERDAM

KING DONER AMSTERDAM Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1917 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Doner Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 22:55 Superlieve bezorger! Aardige personeel! Eten was erg lekker (zoals altijd) Bedankt alweer
22 mei 2022 om 8:13 Bu sefer geçen günler gibi değildi Adana kurumuştu
22 mei 2022 om 7:09 Patat was niet goedgebakken vlees was heel lekker
21 mei 2022 om 20:32 Weer vreselijk lekker gegeten! Top!
21 mei 2022 om 20:25 Was een beetje snelle levering, alleen het eten was al koud. Erg jammer als je je zo op verheugd
21 mei 2022 om 19:08 Cola vergeten eten koud
20 mei 2022 om 14:30 Eten was echt GE-WEL-DIG lekker ! alleen een wachttijd van 2 uur vind ik wel een beetje veel. Uiteindelijk was het wel het wachten waard !
19 mei 2022 om 2:01 eten was heerlijk warm bezorging was razend snel dankjewel King Doner het heeft gesmaakt!
17 mei 2022 om 12:30 Fantastisch! Ik had een shoarmaschotel besteld voor mijn moeder van 94, die slecht ter been is. De vriendelijke bezorger heeft de bestelling tot haar voordeur gebracht en op het aanrecht gezet. Zij is supergelukkig en heeft heerlijk gegeten!
16 mei 2022 om 21:23 Altijd prima kwaliteit eten en snelle bezorging 1 van de weinige tenten waar ik vaker terug kom
16 mei 2022 om 16:22 Lekker en snel!
15 mei 2022 om 14:04 ik heb raar gepoept...